Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together

Toto jsou sezónní akce a aktuální speciality našich šéfkuchařů.
Sledujte nás, tyto nabídky často obměňujeme!

Přejeme dobrou chuť.

ČESKÁ ZABIJAČKA
29. ledna 2022

PRDELAČKA

0,3 l68,–1, 12

zabijačková polévka s kroupami dochucená česnekem, pepřem a majoránkou, chlebové krutony

VARIACE SVĚTLÉ A TMAVÉ TLAČENKY

150 g109,–1, 12

tlačenka podávaná s cibulkou, octem a čerstvým kmínovým chlebem

DOMÁCÍ ŠKVARKOVÁ POMAZÁNKA

100 g109,–1, 12

šlehaná s dijonskou hořčicí, kyselou okurkou a cibulkou, naše zázvorové okurky a topinky opečené na sucho

OPEČENÁ JITRNICE

200 g159,–1, 10, 12

zabijačková jitrnice opečená na sádle, s dušeným kysaným zelím a vařeným bramborem přelitým cibulkou na sádle

OPEČENÉ KROUPOVÉ JELÍTKO

220 g159,–1, 10, 12

kroupové jelítko opečené na sádle, s dušeným kysaným zelím a vařeným bramborem přelitým cibulkou na sádle

ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ

200 g165,–1, 3, 7, 12

vepřový zabijačkový guláš podávaný s houskovým knedlíkem zdobený strouhaným křenem

DOMÁCÍ ZABIJAČKOVÝ PREJT

200 g159,–1, 12

dochucený majoránkou a česnekem, vařené brambory přelité cibulkou na sádle, dušené kysané zelí

VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU

150 g159,–1, 3, 10, 12

pečená játra na roštu podlitá přírodní omáčkou, vařené brambory s petrželkou, domácí tatarka, červená cibule

ŘÍZEČKY Z PANENKY

200 g199,–1, 3, 7, 12

smažená vepřová panenka na sádle, vařené brambory s petrželkou, zázvorové okurky, citron

VEPŘOVÝ OVAR

200 g159,–1, 10, 12

připravený z plece, laloku a kolen tažený v kořeněném vývaru, strouhaný křen, hořčice, kmínový chléb

VEPŘOVÉ VÝPEČKY

200 g159,–1, 3, 12

z boku a plece na česneku s cibulí a kmínem, kysané dušené zelí, bramborové knedlíky

VEČERNÍ ZABIJAČKOVÝ SET
All you can eat aneb přidej si, co můžeš
289,–

TLAČENKA

1, 12

s octem a cibulí

PRDELAČKA

1, 12

s praženým chlebem

ZABIJAČKOVÝ TALÍŘ

1, 12

s jitrnicí nebo jelítkem, prejtem, vepřovými výpečky, dušeným kysaným zelím a vařeným bramborem

ZABIJAČKA S SEBOU NA TERASE

JITRNICE

100 g90,–1 kg 209,–1, 3, 12

 

JELITO

100 g90,–1 kg209,–1, 3, 12

 

SVĚTLÁ TLAČENKA

100 g50,–1 kg205,–1, 12

 

TMAVÁ TLAČENKA

100 g50,–1 kg205,–1, 12

 

PRDELAČKA – ZABIJAČKOVÁ POLÉVKA

0,7 l 99,–1, 9, 12

 

DOMÁCÍ ŠKVARKY

0,3 l69,–

 

ŠKVAŘENÉ SÁDLO

0,3 l59,–

 

ZABIJAČKA S SEBOU NA TERASE

PRDELAČKA

0,3 l68,–1, 12

zabijačková polévka s kroupami, chlebové krutony

OPEČENÁ JITRNICE NEBO JELÍTKO

200 g139,–1, 10, 12

na vepřovém sádle, hořčice a křen, čerstvý chléb

ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ

200 g149,–1, 3, 7, 12

vepřový zabijačkový guláš podávaný s čerstvým chlebem a zdobený strouhaným křenem

VEPŘOVÝ OVAR

200 g149,–1, 10, 12

připravený z plece, laloku a kolen tažený v kořeněném vývaru, strouhaný křen, hořčice, kmínový chléb

ŠKVARKOVÁ PLACKA

1 ks25,–1, 3, 12

 

MORAVSKÝ KOLÁČ

1 ks30,–1, 3, 7, 12

 

Večerní speciality

To nejčerstvější jídlo pro vás připravujeme každý pátek a sobotu večer od 17 hodin

 

ROŽNĚNÁ ŠPIČKA HOVĚZÍHO OŘECHU

200 g279,–1, 3, 7, 10, 12

48 hodin naložený a na nízkou teplotu do růžova rožněný hovězí ořech, podávaný s bramborovými hranolky, naší tatarkou a omáčkou ze zeleného pepře.